Welmac - Vakmanschap in houten ramen

Ontdek het Welmac Atelier

Voor renovatie én nieuwbouw

Maak kennis met Gerrit De Moor, uw persoonlijke adviseur met meer dan 30 jaar ervaring.

Vraag vrijblijvend advies:
gerrit.demoor@welmac.be >>

UW VOORDELEN

HANDGEMAAKTE HOUTEN RAMEN & schuifdeuren

Handgemaakte houten ramen Onze ervaren schrijnwerkers leveren houten ramen en schuifdeuren op maat van uw wensen. Dat doen we in ons eigen atelier. Sierlijk, strak of landelijk: elke stijl is mogelijk. Ook voeren we het freeswerk op ambachtelijke wijze uit en werken we met duurzaam FSC-hout.

één aanspreekpunt

Uw persoonlijke adviseur begeleidt het hele proces: van de offerte en productie tot de plaatsing. Dat gebeurt accuraat en met de nadruk op een persoonlijke service. Bij renovaties én nieuwbouw. We bieden u een correcte prijs en staan ook na de plaatsing voor u klaar.

ERVARING EN KWALITEIT

Onze adviseurs, houtbewerkers én het bestuur bundelen meer dan 50 jaar aan ervaring in de bouwsector. We zijn een 100% Belgisch bedrijf en dragen kwaliteit en vakmanschap hoog in het vaandel. Daarnaast werken we in ons atelier uitsluitend met topmaterialen.

HOUTEN RAMEN VAN UW WELMAC ATELIER

Onze houten ramen & schuifdeuren:


• Volledig op maat gemaakt én afgewerkt.
• In elke kleur beschikbaar.
• Van nature isolerend.
• Sterk geluidswerend.
• Standaard inbraakwerend.
• Zeer onderhoudsvriendelijk.
• 10 jaar garantie op de lak.

Het bestelproces van uw ramen & schuifdeuren:


Stap 1: Eerste contact met uw persoonlijke adviseur.
Stap 2: Kennismaking thuis of in onze toonzaal in Zemst.
Stap 3: Grondige analyse van uw wensen.
Stap 4: Een vrijblijvende offerte.
Stap 5: Opmeting en ontwikkeling op maat van uw schrijnwerk.
Stap 6: Vlekkeloze, nette plaatsing.
Stap 7: Correcte nazorgservice.

Stel je vraag aan Gerrit, uw persoonlijke adviseur.
welmac-logo

Onze houtsoorten

Sipo-hout Dit mooie, bruinachtige houttype komt uit Afrika. Sipo-hout is geschikt voor binnen- én buitenschrijnwerk. Bovendien is het materiaal eenvoudig te bewerken, zowel machinaal als met de hand. Naast (raam)kozijnen en (schuif)deuren ziet u dit hout ook vaak terugkomen in trappen en meubels.
Dit duurzame Afrikaanse houttype is zowel geschikt voor binnen als buiten. Vaak wordt het kwaliteitsvolle afromosia gebruikt voor deurgrepen, lambrisering, ramen en deuren. De kleur en textuur lijken op die van teakhout vanwege zijn mooie goedbruine tint..
Zoekt u een duurzaam houttype voor uw Eikenhout ramen met een lichtoker tot bruinrode tint? afzelia-hout is een mooie houttype dat niet alleen geschikt is voor binnen, maar ook buiten (mits een voorbehandeling). Afzeliahout is daarnaast, over het algemeen, makkelijk te bewerken.
De meest gebruikte loofhoutsoort in Europa is ongetwijfeld eikenhout. Deze licht- tot goudbruine en roze-bruine houtsoort is zowel machinaal als met de hand prima te bewerken. U komt eikenhout tegen in het binnen- én buitenschrijnwerk van renovatiewoningen en nieuwbouwhuizen.
Ons eikenhout is gelabeld met het FSC-keurmerk en afkomstig van duurzaam beheerde bossen. Wat dat betekent? Tijdens het productieproces van elk stuk eikenhout zijn de sociale, ecologische en economische belangen zorgvuldig gerespecteerd. Daarmee garanderen we u de hoogste kwaliteit van eikenhouten schuiframen, schuifdeuren en raamkozijnen.

Contact

LAAT U INSPIREREN DOOR ONZE REALISATIES