Vakmanschap in binnendeuren

Ontdek het Welmac Atelier

Voor renovatie én nieuwbouw

Maak kennis met Gerrit De Moor, uw persoonlijke adviseur met meer dan 30 jaar ervaring.

Vraag vrijblijvend advies:
gerrit.demoor@welmac.be >>

UW VOORDELEN

BINNENDEUREN OP MAAT

Elke deur ontwikkelen onze ambachtslieden met veel zorg en aandacht in ons eigen atelier. Dat doen we volledig op maat van uw wensen en woning. U kiest uw favoriete model, afwerking en stijlvoorkeur: van modern tot klassiek. En ons team maakt het mogelijk.

één aanspreekpunt

Uw persoonlijke adviseur begeleidt het hele proces: van de offerte en productie tot de plaatsing. Dat gebeurt accuraat en met de nadruk op een persoonlijke service. Bij renovaties én nieuwbouw. We bieden u een correcte prijs en staan ook na de plaatsing voor u klaar.

ERVARING EN KWALITEIT

Onze adviseurs, schrijnwerkers én het bestuur bundelen meer dan 50 jaar aan ervaring in de bouwsector. We zijn een 100% Belgisch bedrijf en dragen kwaliteit en vakmanschap hoog in het vaandel. Daarnaast werken we in ons atelier uitsluitend met topmaterialen.

BINNENDEUREN VAN UW WELMAC ATELIER

Maak kennis met onze reeksen van binnendeuren:


1. MDF-lakdeuren.
2. Vlakke fineerdeuren.
3. Massieve deuren.
4. Tubespaan-deuren.
5. Invisidoors.
6. Stalen deuren.
7. Aluminium-imitatie stalen deuren.
8. Blokdeuren.
9. Renovatiedeuren.

Het bestelproces van uw binnendeur(en):


Stap 1: Eerste contact met uw persoonlijke adviseur.
Stap 2: Kennismaking thuis of in onze toonzaal in Zemst.
Stap 3: Grondige analyse van uw wensen.
Stap 4: Een vrijblijvende offerte.
Stap 5: Opmeting en ontwikkeling op maat van uw schrijnwerk.
Stap 6: Vlekkeloze, nette plaatsing.
Stap 7: Correcte nazorgservice.

Stel je vraag aan Gerrit, uw persoonlijke adviseur.
Welmac-logo
Zoekt u een klassieke of moderne binnendeur? Met deze sterk geluidsisolerende MDF-lakdeur zit u zeker goed. Elk exemplaar voorzien we standaard van een kozijn en grondlaag. Bovendien kan u ook kiezen uit een uitgebreid aanbod van RAL-kleuren.
Onze vlakke fineerdeuren bestaan uit een hardhouten kader en hardboard platen. Dankzij de honingraatstructuur vanbinnen zijn de deuren relatief licht. Standaard leveren we de deuren onbehandeld, met een kruk en aluminium-scharnieren. Extra houttinten zijn mogelijk.
Bij invisidoors maken we het deurkader onzichtbaar. Hoe we dat realiseren? Dat doen we door het kwalitatief sterke aluminium-kader in te pleisteren in uw muur. Zo plaatsen we de deur evenredig met uw wand. Dit geeft gegarandeerd een knap esthetisch effect.
Stalen of smeedijzeren deuren Een van de meest veelzijdige deurtypes is ongetwijfeld de stalen of smeedijzeren deur. Dit type vindt u terug in klassieke interieurs, maar ook in de meer moderne binnenruimtes. muur. Zo plaatsen we de deur evenredig met uw wand. Dit geeft gegarandeerd een knap esthetisch effect.
Massieve deuren geven een warme uitstraling, zijn duurzaam en bieden veel mogelijkheden op vlak van bewerking en deurtypes (schuifdeuren, draaideuren,...). We bieden 16 modellen, uitgevoerd in wit Amerikaans eik, waarbij een combinatie met sierglas mogelijk is.
Dankzij de stevige kern isoleren tubespaandeuren erg goed. Het kader van deze deuren is van gestoomd en gedroogd vurenhout. Bovendien bestaan beide zijden uit het kwalitatief sterke HDF. Standaarduitvoeringen én aangepaste afmetingen zijn mogelijk.
Bent u een liefhebber van de steel-look, maar vindt u gebruiksvriendelijkheid ook belangrijk? Onze elegante aluminiumimitatiedeuren bieden het beste van twee werelden. Een, van gewicht, lichte deur met het aantrekkelijke design dat aluminium zo kenmerkt.
Een favoriete deurtype voor trendy interieurs is ongetwijfeld de blokdeur. Strak, minimalistisch en volledig geïntegreerd in uw muur. Door de onzichtbare scharnieren wordt uw deur een geheel met uw wand. Een stijlvolle oplossing die alleen mogelijk is met maatwerk.

Contact

LAAT U INSPIREREN DOOR ONZE REALISATIES